Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Atles literari de les terres de Girona Obre en una finestra nova

Descripció:Portal elaborat per la Diputació i la Universitat de Girona a partir d'una obra impresa amb el mateix títol. Conté biografia i obra d'escriptors dels segles XIX i XX relacionats amb les comarques gironines nascuts abans de 1975. Està estructurat en vuit grans apartats dedicats a cadascuna de les comarques de la província i recull, de cada ciutat, les cites de les obres que hi fan referència.
Matèries:Girona (província), Escriptors, Literatura catalana, Llengua catalana
Editor:Universitat de Girona,Diputació de Girona
Tipus de recurs:Catàlegs de biblioteques i bibliografies, Portals
Llengua:Català
URL:http://www.ddgi.cat/atlesWeb/faces/faces/presentacio.jsp;jsessionid=C9CBF69B64E55527A1F488DAB0467498 Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.