Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Blog de Biosfera Obre en una finestra nova

Descripció:Blog creat per Juan Antonio Muñoz que forma part del Proyecto Biosfera (Ministerio de Educación, Política Social y Deporte), el qual està dedicat a oferir unitats didàctiques multimèdia i interactives per a l'ensenyament de la biologia i la geologia a l'ESO i el Batxillerat. Des del blog es volen difondre recursos centrats en la biosfera i recollir articles, experiències educatives, projectes i innovacions pedagògiques centrats en aquestes temàtiques.
Matèries:Educació secundària, Biologia, Geografia
Autor:Muñoz, Juan Antonio
Editor:Ministerio de Educación, Política Social y Deporte
Tipus de recurs:Diaris revistes i blocs
Llengua:Castellà
URL:http://recursos.cnice.mec.es/biosfera/blog/ Obre en una finestra nova
Logotip:Blog de Biosfera
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.