Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
30 minuts Obre en una finestra nova

Descripció:Portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que conté els vídeos del programa de documentals 30 minuts. Un espai setmanal de Televisió de Catalunya (TV3) que en cada emissió presenta un tema d'actualitat diferent. Els diferents reportatges apleguen temàtiques molt diverses que afecten el món que ens envolta i les persones que hi viuen. Hi ha disponibles tant els programes de la temporada actual com els de temporades anteriors, cercables per anys, temes i països. Ofereix també enllaços a altres webs i vídeos de suport documental al tema tractat. Els vídeos es veuen mitjançant streaming.
Matèries:Programes de televisió, Reportatges, Documentals, Mitjans de comunicació
Autor:Televisió de Catalunya (TVC),Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
Editor:Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
Tipus de recurs:Imatges fotografies i vídeos, Portals
Llengua:Català
URL:http://www.tv3.cat/pprogrames/30minuts/30Seccio.jsp Obre en una finestra nova
Logotip:30 minuts
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.