Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Anuaris.cat Obre en una finestra nova

Descripció:Portal que reuneix les notícies de l'actualitat periodística dels Països Catalans any rera any des de 1994. S'hi poden trobar articles de fons, notícies i un recull de recursos audiovisuals format per una gran quantitat d'imatges i vídeos. Permet cercar la informació de diferents maneres: per any, per paraula clau, per personatge, indrets geogràfics... Tot força ben estructurat. Informació periodística extreta d’ Avui, El Periódico de Catalunya i Televisió de Catalunya.
Matèries:Efemèrides, Notícies, Societat, Cultura, Esports, Economia
Autor:Departament de Governació i Administracions Públiques
Editor:Departament de Governació i Administracions Públiques
Tipus de recurs:Anuaris, Portals
Llengua:Català
URL:http://www.anuaris.cat Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.