Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Bibnum Obre en una finestra nova

Descripció:Biblioteca digital de textos científics clàssics, dels segles XVII al XX, creada pel CERIMES (Centre de ressources et d’information multimedia pour l’enseignement supérieur). Els textos originals van acompanyats de comentaris realitzats per científics contemporanis per tal d'explicar i difondre la importància històrica i l'impacte del treballs en la seva respectiva branca del coneixement. Disciplines científiques tractades: Química, Física, Matemàtiques, Medicina, Enginyeria industrial, Ciències Naturals, Ciències Socials... Tots els treballs (aproximadament 100 obres) es poden consultar en línia o descarregar en PDF. Predominen els autors francòfons i en els cas de científics d'altres països, s'ofereix la traducció al francès de la seva obra. Recurs íntegrament en francès.
Matèries:Història, Ciència i tecnologia, Química, Física, Matemàtiques, Medicina, Ciències de la terra i del medi ambient, Ciències naturals, Ciències Socials
Autor:CERIMES(Centre de ressources et d’information multimedia pour l’enseignement supérieur)
Editor:CERIMES(Centre de ressources et d’information multimedia pour l’enseignement supérieur)
Tipus de recurs:Biblioteques digitals
Llengua:Francès
URL:http://bibnum.education.fr/ Obre en una finestra nova
Logotip:Bibnum
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.