Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
ARCA: Arxiu de revistes catalanes antigues Obre en una finestra nova

Descripció:Portal de revistes catalanes antigues que ja no es publiquen creat per la Biblioteca de Catalunya amb el suport del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya. Ofereix accés a text complet a les col·leccions senceres d'algunes de les revistes més representatives de la cultura i la societat catalana (escrites en català o castellà) . De cada revista, de temàtica molt diversa, es mostren les seves dates de publicació i una breu descripció del seu contingut. Permet consultar l'índex de títols disponibles (unes 250 revistes) i buscar en el text de cada exemplar. La interfície de consulta està en català, castellà i anglès però la descripció de cada revista només està disponible en català.
Matèries:Revistes, Catalunya, Patrimoni documental
Autor:Biblioteca de Catalunya
Editor:Biblioteca de Catalunya
Tipus de recurs:Diaris revistes i blocs
Llengua:Castellà, Català
URL:http://www.bnc.cat/digital/arca/index.html Obre en una finestra nova
Logotip:ARCA: Arxiu de revistes catalanes antigues
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.