Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Diccionari enciclopèdic de medicina Obre en una finestra nova

Descripció:Diccionari enciclopèdic de medicina creat pel Grup Enciclopèdia Catalana. La definició dels termes sempre és en català tot i que permet introduir al cercador els termes mèdics en castellà o anglès si desconeixem l'equivalent en català. Sovint la definició dels termes inclou també el nom en llatí, anglès, castellà, francès, alemany, italià...En el cas que la paraula cercada no aparegui al diccionari, mostra les paraules més pròximes alfabèticament.
Matèries:Medicina, Lèxic, Llengua catalana
Editor:Enciclopèdia Catalana
Tipus de recurs:Enciclopèdies
Llengua:Anglès, Castellà, Català
URL:http://www.medic.cat/ Obre en una finestra nova
Logotip:Diccionari enciclopèdic de medicina
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.