Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Abbreviations.com Obre en una finestra nova

Descripció:Recurs web amb milions d’acrònims i abreviatures desenvolupades en llengua anglesa. Permet buscar les abreviatures mitjançant un índex alfabètic o consultant diverses classificacions temàtiques: govern, ciència, tecnologia, informàtica, negocis, medicina, etc... En les pestanyes de la part superior de la pantalla s’afegeixen altres recursos complementaris com convertidors numèrics, aforismes i cites cèlebres, definicions de termes, rimes, sinònims, etc. Recurs íntegrament en anglès.
Matèries:Sigles, Acrònims, Abreviatures
Editor:STANDS4
Tipus de recurs:Diccionaris
Llengua:Anglès
URL:http://www.abbreviations.com/ Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.