Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Anuari estadístic de Catalunya Obre en una finestra nova

Descripció:Secció del portal de l'Idescat que consisteix en una publicació anual (des de 1985) que inclou dades estadístiques bàsiques sobre Catalunya. Els capítols principals són: territori i medi ambient, població, treball, economia, agricultura, indústria, comerç, turisme, transports, habitatge, ensenyament, cultura, sanitat, serveis socials, justícia i altres. Cada capítol se subdivideix en matèries més específiques. Al final de l'obra, dos índexs alfabètics de matèries de definicions. També es publica en paper.
Matèries:Transports, Demografia, Catalunya, Formació, Universitats, Agricultura, Comerç, Economia, Turisme, Política, Cultura, Estadística, Geografia
Autor:Institut d\'Estadística de Catalunya
Editor:Institut d\'Estadística de Catalunya
Tipus de recurs:Estadístiques
Abast:Catalunya
Llengua:Català
URL:http://www.idescat.net/cat/idescat/publicacions/anuari/ Obre en una finestra nova
Logotip:Anuari estadístic de Catalunya
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.