Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Country studies Obre en una finestra nova

Descripció:Obra enciclopèdica desenvolupada per la Divisió de Recerca Federal de la Library of Congress que conté informació sobre 101 estats del món (pràcticament tots els importants tret dels Estats Units, Canadà, França, Gran Bretanya, Itàlia, Marroc, Cuba, Andorra). De cada estat hi ha una breu història, situació social, informació ètnica, econòmica, política, militar, etcètera. De molts països la informació no s'ha actualitzat (l'obra es publicà originalment entre 1988 i 1998, amb el finançament de l'exèrcit d'Estats Units).
Matèries:Geografia
Autor:Library of Congress. Federal Research Division
Editor:Library of Congress
Tipus de recurs:Enciclopèdies
Llengua:Anglès
URL:http://lcweb2.loc.gov/frd/cs/ Obre en una finestra nova
Logotip:Country studies
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.