Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
DOGC: Diari oficial de la Generalitat de Catalunya Obre en una finestra nova

Descripció:Publicació oficial de la Generalitat de Catalunya on apareixen les lleis del Parlament de Catalunya, els decrets i altres disposicions del Govern, actes administratius i altres textos que hi han de ser publicats perquè entrin en vigència. S'estructura en cinc seccions: "Disposicions", "Càrrecs i personal", "Concursos i anuncis", "Administració local" i "Administració de justícia". Està disponible gratuïtament en línia, a text complet, des de 2002, i els sumaris, des de 1996. Es pot accedir a la informació tant per número o data del DOGC com per paraules del text. A part, existeix una base de dades amb el text complet del DOGC des de 1977. En aquesta versió és possible accedir a la informació per matèries, per paraules del text i altres punts d'accés.
Matèries:Catalunya, Legislació
Autor:Generalitat de Catalunya. Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions
Editor:Generalitat de Catalunya
Tipus de recurs:Legislació
Llengua:Castellà, Català
URL:http://www.gencat.net/diari/ Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.