Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Lucy KWIK Translator Obre en una finestra nova

Descripció:Traductor automàtic de l'empresa Lucy Software and Services dels idiomes català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, gallec i rus (no totes les parelles de llengües són possibles). La traducció es permet gratuïtament en textos de fins a 1000 caràcters (per a textos més llargs cal fer-ho fragment a fragment). També tradueix automàticament pàgines web (indicant la seva URL). Els traductors automàtics són pràctics per entendre el sentit general d'un text en una altra llengua; però les seves traduccions no són perfectes.
Matèries:Traduccions, Lingüística, Idiomes
Autor:Lucy Software Ibérica SL
Editor:Lucy Software Ibérica SL
Tipus de recurs:Traductors en línia
Llengua:Català
URL:http://www.lucysoftware.de/cms/front_content.php?idcat=45&changelang=4 Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.