Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
BUBL LINK Obre en una finestra nova

Descripció:Catàleg de recursos electrònics accessibles per internet elaborat pel Centre de Recerca per Biblioteques Digitals de la Universitat Strathclyde de Glasgow. Els recursos seleccionats tracten totes les àrees del coneixement: astronomia, biologia, informàtica, enginyeria, farmàcia, economia, educació, llengües, humanitats, ciències socials, psicologia... Es poden fer cerques per classificació de Dewey, matèria, països o tipus de document. Estructura molt ben definida i molt clara. Íntegrament en anglès.
Matèries:Religió, Psicologia, Filosofia, Literatura, Art, Ciència i tecnologia, Història, Geografia, Obra general
Autor:Strathclyde University. Centre for Digital Library Research
Editor:Strathclyde University
Tipus de recurs:Catàlegs de biblioteques i bibliografies, Cercadors, Portals
Llengua:Anglès
URL:http://bubl.ac.uk/ Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.