Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
aneki.com Obre en una finestra nova

Descripció:Portal privat i independent creat a Montreal (Canadà) que pretén promoure el coneixement dels països i les regions del món. La informació que ofereix prové de diverses fonts oficials com, per exemple, les Nacions Unides (ONU). Classifica els països segons diversos criteris: "els més rics", "els més poblats", "els més grans", "els més cars" o "els més pobres", entre molts altres. És un bon recurs.
Matèries:Estadística, Geografia
Editor:Aneki.com
Tipus de recurs:Estadístiques, Portals
Llengua:Anglès, Francès
URL:http://aneki.com/ Obre en una finestra nova
Logotip:aneki.com
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.