Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
FiloXarxa Obre en una finestra nova

Descripció:Portal creat i mantingut per Jordi Cortés dedicat a la filosofia. Pensat especialment per a professors d'aquesta matèria i alumnes de batxillerat, es fa extensiu a totes les persones interessades en aquest àmbit. Tracta els temes filosòfics principals, la història de la filosofia i els filòsofs més importants. També ofereix una selecció d'enllaços cap a altres recursos i la traducció al català de molts textos grecs.
Matèries:Filosofia
Autor:Cortés Morató, Jordi
Editor:Cortés Morató, Jordi
Tipus de recurs:Mapes i nomenclàtors, Portals
Llengua:Català
URL:http://www.pensament.com/filoxarxa/ Obre en una finestra nova
Logotip:FiloXarxa
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.