Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
ArtLex: art dictionary Obre en una finestra nova

Descripció:Diccionari en línia sobre art per a artistes, col·leccionistes, estudiants i professors que formen part del món de l'art (producció, crítica, història...). Conté les definicions de més de 3.600 termes bàsics d'aquest àmbit i moltes imatges de suport. Algunes entrades tenen enllaços a articles; algunes imatges es poden copiar. Hi ha també accés al bloc ArtLex Daily. Recurs íntegrament en anglès,però senzill d'utilitzar i molt divulgatiu.
Matèries:Art, Lèxic
Autor:Delahunt, Michael
Editor:Delahunt, Michael
Tipus de recurs:Diccionaris
Llengua:Anglès
URL:http://www.artlex.com Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.