Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Cine y audiovisuales Obre en una finestra nova

Descripció:Portal del Ministeri de Cultura del Govern central que dóna accés a molts recursos creats per ell mateix sobre cinema i altres formats audiovisuals. Alguns dels enllaços que proposa són: Filmoteca española, que ofereix informació sobre la història, els fons, els serveis i l'agenda d'activitats d'aquesta institució; Actualidad de cine, des d'on es pot obtenir informació sobre pel·lícules més vistes, estrenes, rodatges... Anuario del Cine Español i Base de datos de películas. D'altra banda, informa sobre festivals espanyols i internacionals, premis, estadístiques, legislació, convenis, beques, ajudes, subvencions, etc.
Matèries:Cinema, Legislació, Estadística
Autor:Ministerio de Cultura
Editor:Ministerio de Cultura
Tipus de recurs:Estadístiques, Legislació, Portals
Llengua:Castellà
URL:http://www.mcu.es/cine/ Obre en una finestra nova
Logotip:Cine y audiovisuales
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.