Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Digital Scriptorium Obre en una finestra nova

Descripció:Base de dades d'imatges i manuscrits medievals i del Renaixement que integra el contingut dels catàlegs de moltes altres institucions essent així una eina internacional per a la recerca i l'ensenyament. En total conté 5.300 manuscrits i 24.300 imatges aproximadament. La consulta pot ser simple o avançada, la qual permet la combinació de diferents criteris de cerca. Íntegrament en anglès.
Matèries:Manuscrits, Edat Mitjana, Renaixement
Autor:Columbia University. Library
Editor:Columbia University
Tipus de recurs:Imatges fotografies i vídeos
Llengua:Anglès
URL:http://www.scriptorium.columbia.edu/ Obre en una finestra nova
Logotip:Digital Scriptorium
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.