Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Biblioteca Virtual de Prensa Histórica Obre en una finestra nova

Descripció:Portal d'un projecte dut a terme pel Ministeri de Cultura i les Biblioteques Públiques de l'Estat que consisteix en digitalitzar per preservar i fer accessible material bibliogràfic que consisteix en exemplars únics i de difícil accés. Per localitzar-los es poden fer cerques simples i avançades, per dates, títol o localitat d'origen. Disponible en totes les llengües de l'estat espanyol.
Matèries:Mitjans de comunicació, Patrimoni documental, Espanya
Editor:Ministerio de Cultura
Tipus de recurs:Biblioteques digitals, Diaris revistes i blocs, Portals
Llengua:Castellà, Català
URL:http://prensahistorica.mcu.es/prensahistorica/es/consulta/busqueda.cmd Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.