Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Columbia Encyclopedia Obre en una finestra nova

Descripció:Enciclopèdia mantinguda per la llibreria Bartleby que conté gairebé 51.000 entrades i més de 80.000 referències enllaçades amb hipertext que es considera una de les més completes de les produïdes fins ara. Inclou biografies de personalitats destacades dins de cada un dels àmbits. La consulta es pot fer per paraula clau o mitjançant l'índex alfabètic que proporciona. Íntegrament en anglès.
Matèries:Enciclopèdies
Editor:Bartleby Bookstore
Tipus de recurs:Enciclopèdies
Llengua:Anglès
URL:http://www.bartleby.com/65/ Obre en una finestra nova
Logotip:Columbia Encyclopedia
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.