Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
Acanomas: juegos tradicionales, entretenimentos e información Obre en una finestra nova

Descripció:Portal creat per Acanomas Networks que conté informació i entreteniment basant-se amb jocs tradicionals, pensat per recuperar i difondre l'ús d'aquests jocs i per unir persones d'arreu del món. Va néixer a Argentina i actualment és líder a Amèrica Llatina: el visiten milers d'usuaris de parla hispànica. L'any 2003 va ser guardonat amb el premi Mate.ar al millor lloc web argentí de la categoria "Entretenimientos y Juegos".
Matèries:Etnografia, Jocs, Folklore, Antropologia, Cultura
Editor:Acanomas Networks
Tipus de recurs:Portals
Llengua:Castellà
URL:http://www.acanomas.com/Acanomas.htm Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.