Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca
IATE (Inter-Active Terminology for Europe) Obre en una finestra nova

Descripció:Portal de la Unió Europea que conté la terminologia específica que s'utilitza a les seves institucions. Dins IATE hi ha integrades totes les bases de dades de terminologia de la UE i la traducció a totes les llengües oficials de fins a 1,4 milions de termes. Al fer una consulta es recupera la paraula introduïda en tots els epígrafs que la contenen i dóna la traducció de cada un d'ells als idiomes que s'han seleccionat en el moment de fer la cerca. Íntegrament en anglès.
Matèries:Lingüística, Unió Europea, Idiomes
Editor:European Communities
Tipus de recurs:Traductors en línia
Llengua:Anglès
URL:http://iate.europa.eu/iatediff/SearchByQueryLoad.do?method=load Obre en una finestra nova
m'agrada

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.