Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Àfrica al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Africaclub

Portal creat per José Francisco Ortega sobre art tradicional africà. El contingut de la pàgina el recull el propi autor durant els seus viatges al continent africà, durant els quals compra objectes d'art propis d'allà i els ven posteriorment al seu magatzem de Segòvia. La pàgina web és el catàleg d'obres que té en aquest espai i una exposició de les fotografies que realitza durant les seves expedicions.

http://www.africaclub.com/ Obre en una finestra nova

Àfrica, Fotografia, Art, Geografia


m'agrada
2

Global gateway : world culture & resources

Portal creat per la Library of Congress dels EUA amb recursos molt diversos sobre cada país del món. Aprofitant el ric fons de la biblioteca i els recursos disponibles a Internet, ofereix informació ( guies temàtiques,bases de dades, vídeos, col·leccions digitals, exposicions...) sobre cada país del món. Hi destaca la secció Portals of the world on de forma senzilla podem consultar l'index alfabètic dels països amb les guies d’investigació i les bases de dades electròniques associades a cada país. Recurs molt extens i útil íntegrament en anglès.

http://international.loc.gov/intldl/intldlhome.html Obre en una finestra nova

Àfrica, Amèrica Llatina, Àsia, Estats Units, Europa, Oceania, Biblioteques digitals


m'agrada
3

Vagabonding

Portal creat per un equip encapçalat per Mike Pugh que recull informació de tots els racons del món susceptibles de ser visitats que el propi autor ha conegut en primera persona i n'ha recollit les dades més interessants. Centrat sobretot en Àfrica i Àsia, disposa d'arxius amb totes les fotografies i vídeos realitzats durant els viatges. Íntegrament en anglès.

http://www.vagabonding.com/ Obre en una finestra nova

Àfrica, Àsia, Turisme


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.