Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Administració pública al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Catàleg de serveis

Guia amb explicacions pràctiques elaborada per la Generalitat de Catalunya sobre tots els serveis que el Govern ofereix als ciutadans, de tots els tràmits que calen per obtenir-los i de la legislació que els regula.

http://www10.gencat.net/sac/AppJava/serveis.jsp Obre en una finestra nova

Legislació, Administració pública


m'agrada
2

Guías Bibuned

Recull d'adreces electròniques d'entitats de tot el territori espanyol classificades per comunitats autònomes elaborat per les biblioteques de la UNED. Els reculls contenen pàgines de: administracions públiques; arxius, biblioteques i patrimoni documental; butlletins oficials i legislació; centres educatius; centres de recerca i documentació; lleure i turisme; museus i patrimoni monumental; participació ciutadana; premsa i mitjans locals; professionals i empreses; serveis a la comunitat; i transports i comunicacions; tot ordenat per províncies.

http://www.teruel.unedaragon.org/coordinacion/websitios/inicio/inicio.htm Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Investigació, Biblioteques, Turisme, Ciutadania, Educació, Museologia, Recerca, Legislació, Administració pública, Arxivística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.