Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Alimentació al camp MATERIA

Recursos trobats: 13

Mostrant resultats: 15

1

A Cocinar

Portal dedicat als amants de la bona cuina i la bona taula que els ofereix una selecció de receptes, restaurants i bars de tapes destacats. També dóna accés a un llistat de monografies sobre gastronomia de diferents països, dietètica i nutrició. Ofereix també una selecció d'enllaços.

http://www.acocinar.com/ Obre en una finestra nova

Dietètica, Gastronomia, Alimentació, Nutrició


m'agrada
2

Biblioteca terminològica

Directori de diccionaris especialitzats en llengua catalana que manté el Centre de Terminologia TERMCAT. Les disciplines que s'hi contemplen representen tots els camps del coneixement. Inclou obres impreses i en línia. Es poden cercar per matèria, títol o autor.

http://www.termcat.es/biblioteca/entra.html Obre en una finestra nova

Lèxic, Transports, Seguretat, Arqueologia, Pedagogia, Agricultura, Alimentació, Sociologia, Matemàtiques, Psicologia, Literatura, Química, Turisme, Antropologia, Política


m'agrada
3

Comercio con justicia

Portal del Make Trade Fair en castellà que informa de la situació del comerç als països més desafavorits i fa una crida per al foment del comerç just. Ofereix estudis i testimonis del desenvolupament del comerç amb justícia.

http://www.maketradefair.com/es/index.htm Obre en una finestra nova

Dietètica, Comerç just, Alimentació, Comerç, Nutrició


m'agrada
4

El derecho a la alimentación

Portal de la FAO (Organització de les Nacions Unides per l'Agricultura i l'Alimentació) que col·labora en l'objectiu de garantir la seguretat alimentària per a tothom i assegurar que les persones tinguin accés regular a aliments de bona qualitat que els permetin portar una vida activa i saludable. Proporciona accés a documents programàtics bàsics.

http://www.fao.org/righttofood/index_es.htm Obre en una finestra nova

Dietètica, Agricultura, Alimentació, Nutrició, Drets humans


m'agrada
5

Fitness online

Portal creat per Weider Publications LLC que conté exercicis i tècniques per a mantenir-se en forma i tenir cura de l'organisme i el cos humà, perdre pes o alimentar-se amb una dieta saludable. També hi ha articles relacionats amb aquest àmbit i consells pràctics. Íntegrament en anglès.

http://www.fitnessonline.com/ Obre en una finestra nova

Alimentació, Salut


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.