Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Art al camp MATERIA

Recursos trobats: 37

Mostrant resultats: 15

1

Africaclub

Portal creat per José Francisco Ortega sobre art tradicional africà. El contingut de la pàgina el recull el propi autor durant els seus viatges al continent africà, durant els quals compra objectes d'art propis d'allà i els ven posteriorment al seu magatzem de Segòvia. La pàgina web és el catàleg d'obres que té en aquest espai i una exposició de les fotografies que realitza durant les seves expedicions.

http://www.africaclub.com/ Obre en una finestra nova

Àfrica, Fotografia, Art, Geografia


m'agrada
2

AlphaGalileo: the world's leading resource for European research news

Portal creat per la fundació AlphaGalileo que recull informació científica, tecnològica i artística generada als països europeus redactada en les diverses llengües d’Europa. Pensat per a periodistes, però amb un accés més generalista per a públic no especialitzat. Les notícies s’agrupen en ciència, art, tecnologia, salut, societat i humanitats. Íntegrament en anglès.

http://www.alphagalileo.org/ Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Humanitats, Periodisme, Ciències naturals, Societat, Salut, Tecnologia, Art, Ciència i tecnologia


m'agrada
3

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
4

Artcyclopedia: the guide to Great Art on the Internet

Portal elaborat per Artcyclopedia Incorporation sobre art. Consta de tres cercadors amb els que es poden consultar artistes, obres i museus d'art. Íntegrament en anglès, tot i que les pàgines dels museus de l'estat espanyol estan en les seves llengües oficials. No hi ha gaires obres d'art del nostre àmbit geogràfic.

http://www.artcyclopedia.com/ Obre en una finestra nova

Art, Museologia


m'agrada
5

ArteHistoria: la página del arte y la cultura en español

Portal creat i mantingut per la Junta de Castella i Lleó sobre art i cultura. Engloba un conjunt de temes, imatges i informació sobre aquestes dues temàtiques a nivell internacional però donant més èmfasi a la pròpia comunitat. Força complet i correcte.

http://www.artehistoria.jcyl.es/ Obre en una finestra nova

Art, Cultura


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.