Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques al camp MATERIA

Recursos trobats: 19

Mostrant resultats: 15

1

Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives

Portal de la biblioteca de la Fundació Joan Lluís Vives elaborat per la Fundación Biblioteca Virtual Cervantes i l'Institut Joan Lluís Vives. A través d'aquest portal es pot accedir als continguts de la xarxa de biblioteques que integren aquest institut a través d'un formulari de cerca simple o avançada. També dóna opció a restringir les consultes per tipologia documental (tesis, vídeos, imatges, premsa o facsímils). A més, dóna accés a les biblioteques de totes les universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats.

http://www.lluisvives.com/ Obre en una finestra nova

Universitats, Biblioteques


m'agrada
2

Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

Portal de la biblioteca virtual Miguel de Cervantes, creat per la fundació que porta el mateix nom. És el resultat d'un projecte d'edició digital del patrimoni bibliogràfic i hispanoamericà que pretén potenciar l'expansió i difusió universal de les cultures hispàniques mitjançant l'ús de les tecnologies més avançades. A través d'aquest portal es pot accedir als continguts d'aquesta biblioteca mitjançant un formulari de cerca simple o avançada. També dóna opció a restringir les consultes per tipologia documental (tesis, vídeos, imatges, premsa o facsímils). A més, dóna accés als portals d'altres institucions vinculades amb aquesta fundació.

http://www.cervantesvirtual.com/ Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Espanya, Amèrica Llatina, Biblioteques


m'agrada
3

Catàleg col·lectiu de la lectura pública

Catàleg elaborat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya que proporciona referències bibliogràfiques dels documents que es troben en unes 140 biblioteques del conjunt de Catalunya (quasi totes fora de la província de Barcelona). Ofereix tres tipus de cerca (bàsica, avançada i experta). Els documents que hi trobem són llibres, revistes, CD, vídeos...

http://www.gencat.net/slp/vtls24/catalan/vtls-basic.html Obre en una finestra nova

Catàlegs de biblioteques, Biblioteques


m'agrada
4

Catàleg col·lectiu de la xarxa de biblioteques

Catàleg col·lectiu elaborat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona que inclou les referències bibliogràfiques d'uns 500.000 documents que es troben en 181 biblioteques públiques de la província de Barcelona. Els documents que hi trobem són llibres, revistes, CD, vídeos...

http://sinera.diba.cat/ Obre en una finestra nova

Catàlegs de biblioteques, Biblioteques


m'agrada
5

Catàleg col·lectiu de les universitats de Catalunya: CCUC

Catàleg col·lectiu de totes les biblioteques universitàries de Catalunya, més la de la Universitat Jaume I de Castelló, la Biblioteca de Catalunya i altres entitats de recerca. En total, uns 160 centres d'informació. Creat i mantingut pel CBUC, dóna informació bibliogràfica i localització de més de 3 milions de documents. Els documents que hi trobem són llibres, revistes, CD, vídeos...

http://ccuc.cbuc.cat Obre en una finestra nova

Catàlegs de biblioteques, Biblioteques


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.