Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 12

Mostrant resultats: 15

1

BioInteractive: free resources for science teachers and students

Portal de recursos científics sobre biologia del Howard Hughes Medical Institute. Conté tutorials, vídeos, laboratoris virtuals, pràctiques per fer... destinats a professors i estudiants d'aquesta matèria. Íntegrament en anglès.

http://www.hhmi.org/biointeractive/ Obre en una finestra nova

Biologia


m'agrada
2

Blog de Biosfera

Blog creat per Juan Antonio Muñoz que forma part del Proyecto Biosfera (Ministerio de Educación, Política Social y Deporte), el qual està dedicat a oferir unitats didàctiques multimèdia i interactives per a l'ensenyament de la biologia i la geologia a l'ESO i el Batxillerat. Des del blog es volen difondre recursos centrats en la biosfera i recollir articles, experiències educatives, projectes i innovacions pedagògiques centrats en aquestes temàtiques.

http://recursos.cnice.mec.es/biosfera/blog/ Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biologia, Geografia


m'agrada
3

CienciaDeBolsillo.com

Portal creat per l'empresa RedGiga que recull notícies d'actualitat agrupades per temes: biologia, astronomia, astronàutica, medi ambient, geologia, història, física, química, matemàtiques i tecnologia. Dóna accés al bloc Ambrosio Liceaga, que està dedicat a la divulgació científica amb notícies i comentaris actualitzats. Consta d'una secció d'enllaços molt interessant.

http://cienciadebolsillo.com/ Obre en una finestra nova

Aeronàutica, Medi ambient, Geologia, Biologia, Astronomia, Ciències naturals, Matemàtiques, Física, Química, Tecnologia, Història


m'agrada
4

Enciclopedia de biologia

Enciclopèdia accessible des de la secció de biologia del portal Conocimientosweb.net, que dóna definició dels termes i conceptes més importants d'aquesta àrea.

http://conocimientosweb.net/portal/dic4.html Obre en una finestra nova

Biologia


m'agrada
5

Fold.it

Portal que recull programes i jocs informàtics per estudiar, aprendre i reproduir les funcions de les cadenes de les proteïnes. Permet contribuir a la important activitat de la recerca científica, ja que mitjançant una mena de trencaclosques es treballa amb les proteïnes per canviar la seva estructura tot aprenent ciència i, fins i tot, descobrint noves cadenes. Està pensat per ser supervisat pels professors i com a material de suport a l'aula. Cal descarregar el programa, que és compatible amb els sistemes operatius Windows, Mac i Linux. Íntegrament en anglès.

http://fold.it/portal/ Obre en una finestra nova

Proteïnes, Programari, Biologia, Ciències naturals, Investigació


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.