Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cartografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 11

Mostrant resultats: 15

1

Digital South Asia Library

Portal d'un projecte dut a terme per un grup de biblioteques especialitzades membres del CRL, que proporciona materials amb informació sobre el sud d'Àsia adequats per a fer treballs que tracten diversos aspectes d'aquesta regió: cultura, mapes, geografia, govern, política, informació de la salut, història, drets humans, idiomes, lingüística, literatura, temes d'actualitat, mitjans de comunicació, població, demografia i dades estadístiques. Íntegrament en anglès.

http://dsal.uchicago.edu/ Obre en una finestra nova

Demografia, Àsia, Mitjans de comunicació, Lingüística, Cartografia, Salut, Idiomes, Literatura, Drets humans, Política, Cultura, Història, Estadística, Geografia


m'agrada
2

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
3

educar.org & eAprender.org

Portal mantingut per CIVILA.com i Educar.org que conté materials per a fomentar l'aprenentatge significatiu, l'anàlisi crítica i el pensament creatiu a través de temaris, guies, mapes, articles, diccionaris, idiomes, efemèrides o crusos d'informàtica. També ofereix xats, fòrums i accés a biblioteques virtuals i recursos sobre drets humans.

http://www.educar.org/ Obre en una finestra nova

Cartografia, Ecologia, Astronomia, Informàtica, Idiomes, Esports, Drets humans


m'agrada
4

Google Maps

Servei gratuït de cartografia ofert per l'empresa Google. Permet, entre d'altres opcions, buscar adreces, planificar rutes, crear mapes propis, localitzar empreses i llocs d'interès, veure fotografies dels carrers i fer passejades virtuals per les ciutats. D'abast pràcticament mundial, combina la informació geogràfica obtinguda via satèl·lit, amb informació introduïda pels propis usuaris del servei. La informació mostrada i les possibilitats de cerca varien molt depenent de la localització geogràfica. Interfície de consulta en multitud d'idiomes inclosos el català i el castellà.

http://www.google.es/maps Obre en una finestra nova

Cartografia, Geografia


m'agrada
5

Hipermapa: atles electrònic de Catalunya

Atles de Catalunya visualitzable amb fotografies aèries o com a mapes topogràfics que s'ha elaborat des del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Es pot navegar pel territori o cercar llocs amb el cercador que porta incorporat. Es pot ampliar fins a l'escala 1:5.000 (1cm:50m).

http://hipermapa.ptop.gencat.cat/hipermapa/client/151208/base_high_cat.html Obre en una finestra nova

Catalunya, Cartografia, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.