Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
2

Google

Cercador general, d'intenció exhaustiva, d'àmbit universal, amb més de vuit mil milions de pàgines web a la seva base de dades. A més del cercador general, Google ha llançat un cercador específic de documents de caràcter científic: Google scholar.

http://latevaweb.com/google/ Obre en una finestra nova

Cercadors


m'agrada
3

Picsearch

Cercador d'imatges a Internet que conté uns 2.000.000.000 de fotografies i animacions (però no vídeos) de qualsevol temàtica. De cada imatge dóna els detalls i proporciona la pàgina original d'on s'ha extret. Íntegrament en anglès.

http://www.picsearch.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Fotografia, Art


m'agrada
4

Search.com

Metacercador creat per CNET Networks Inc. que trasllada les cerques que se li plantegen a altres cercadors com poden ser Google, Ask.com o LookSmart, entre molts altres. Per millorar els resultats obtinguts, les consultes es poden fer per tiplogia documental (imatges, vídeos, obres de referència o descàrregues de software); o pel directori de matèries del propi cercador.

http://www.search.com/search?channel=1&cat=29 Obre en una finestra nova

Cercadors, Enciclopèdies


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.