Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Ciències naturals al camp MATERIA

Recursos trobats: 37

Mostrant resultats: 15

1

A mi me gusta la ciencia

Portal elaborat per Juan Aguilar, que recull informació sobre ciències en diferents aspectes: curiositats i història de la ciència, biografies de científics, elements químics, etc. És molt divulgativa, didàctica i lúdica i conté enllaços divertits i curiosos, així com una secció d'humor.

http://www.uv.es/~jaguilar/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Química


m'agrada
2

AlphaGalileo: the world's leading resource for European research news

Portal creat per la fundació AlphaGalileo que recull informació científica, tecnològica i artística generada als països europeus redactada en les diverses llengües d’Europa. Pensat per a periodistes, però amb un accés més generalista per a públic no especialitzat. Les notícies s’agrupen en ciència, art, tecnologia, salut, societat i humanitats. Íntegrament en anglès.

http://www.alphagalileo.org/ Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Humanitats, Periodisme, Ciències naturals, Societat, Salut, Tecnologia, Art, Ciència i tecnologia


m'agrada
3

Anillo educativo

Portal creat per Anillo educativo, una associació de diversos llocs web dedicats a les diferents assignatures de secundària (ESO), batxillerat o cicles formatius. Les webs recopilades i a les que dóna accés tracten de filosofia, tecnologia, economia, llengua, història, ciències naturals i anglès.

http://anillo-educativo.boulesis.com/ Obre en una finestra nova

Educació secundària, Llengua anglesa, Ciències naturals, Economia, Filosofia, Tecnologia, Història


m'agrada
4

Aula21.net: educación e internet

Portal creat i mantingut pel professor de secundària Francisco Muñoz que pretén oferir recursos útils per a personal docent i enllaços a pàgines web sobre ciència, especialment química i física. També ofereix una selecció de recursos de software i per l'obtenció de gràfics, sons o exercicis.

http://www.aula21.net/ Obre en una finestra nova

Docència, Ciències naturals, Física, Química


m'agrada
5

Bases de datos bibliográficas del CSIC

Bases de dades mantingudes pel CINDOC amb articles publicats en 1.700 revistes espanyoles d'interès científic (pretenen ser exhaustives) de totes les matèries: de ciència i tecnologia (ICYT, 170.000), de medicina (IME, 250.000) i de ciències socials i humanitats (ISOC, 475.000). El repertori de les revistes buidades també està diponible.

http://bddoc.csic.es:8080/index.jsp Obre en una finestra nova

Bases de dades, Humanitats, Ciències Socials, Ciències naturals, Medicina


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.