Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cinema al camp MATERIA

Recursos trobats: 17

Mostrant resultats: 15

1

Base de datos de películas

Base de dades elaborada pel Ministeri de Cultura espanyol que recull les pel·lícules estrenades a Espanya des de 1897 fins a l’actualitat, amb informació de director, títol, nacionalitat, any, intèrprets, etc.

http://www.mcu.es/bbddpeliculas/cargarFiltro.do?layout=bbddpeliculas&cache=init&language=es Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
2

Buscacine.com

Portal creat per Buscacine.com que recull informació i serveis sobre el setè art. És una pàgina molt completa i força actual dedicada íntegrament al cinema. A banda d'informació general, també consta d'un cercador intern per recuperar tota la informació que conté referent a pel·lícules, actors, bandes sonores, cartellera, cartells, clubs de fans, curtmetratges, crítiques, directors, festivals, premis i galardons, gèneres, guions, història, monografies, personatges, etc.

http://www.buscacine.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
3

Cine y audiovisuales

Portal del Ministeri de Cultura del Govern central que dóna accés a molts recursos creats per ell mateix sobre cinema i altres formats audiovisuals. Alguns dels enllaços que proposa són: Filmoteca española, que ofereix informació sobre la història, els fons, els serveis i l'agenda d'activitats d'aquesta institució; Actualidad de cine, des d'on es pot obtenir informació sobre pel·lícules més vistes, estrenes, rodatges... Anuario del Cine Español i Base de datos de películas. D'altra banda, informa sobre festivals espanyols i internacionals, premis, estadístiques, legislació, convenis, beques, ajudes, subvencions, etc.

http://www.mcu.es/cine/ Obre en una finestra nova

Cinema, Legislació, Estadística


m'agrada
4

Cinengaños... la única columna de cine donde los críticos no estamos amargados

Portal sobre cinema elaborat per CineNgaños que recull estrenes cinematogràfiques. No obstant, el nivell d'actualització no és constant.

http://www.cinenganos.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
5

CINeol

Portal creat per l'empresa ElOtroLado que conté informació cinematogràfica. Recull dades sobre cinema sota els epígrafs següents: notícies, crítiques, estrenes, pel·lícules, DVD, bandes sonores, personatges, tràilers, extres, galeries d'imatges, jocs i fòrums. Força actualitzat.

http://www.cineol.net/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.