Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Ciutadania al camp MATERIA

Recursos trobats: 10

Mostrant resultats: 15

1

Acoso escolar y convivencia: enlaces sobre convivencia escolar

Directori de recursos d'un portal del govern de la Rioja que tracten sobre la convivència escolar i el seguiment de casos de violència als centres educatius. Té una vessant molt interessant relacionada amb l'educació per la ciutadania que ara s'imparteix als centres de secundària.

http://www.educarioja.org/educarioja/html/alm/acoso_escolar/convivencia_enlaces.html Obre en una finestra nova

Violència escolar, Ciutadania


m'agrada
2

AulaIntercultural: El portal de la educación intercultural

Portal d'educació intercultural mantingut per FETE-UGT que té com a prioritat avançar en l’educació en pro del respecte i la convivència entre les diferents cultures creant espais lliures de violència i lluitant contra la discriminació per raons econòmiques, culturals o de sexe. Destinat principalment a professors. Conté molts materials de gran interès accessibles des de "Eines didàctiques", Biblioteca digital", "Segones llengües" i "Racisme i xenofòbia".

http://www.aulaintercultural.org/ Obre en una finestra nova

Racisme, Drets humans, Ciutadania


m'agrada
3

Bioética.org

Pàgina web creada per Teodora Zamudio amb la col·laboració d'un grup d'experts. La seva intenció és proporcionar materials útils i vàlids per a la construcció d'una societat universal, justa i respectuosa amb la diversitat humana. Amb aquesta finalitat allotja pàgines web i continguts d'institucions i projectes que comparteixin els mateixos objectius. Possibilitat d'aportar col·laboracions. Ofereix una selecció d'enllaços molt completa i exhaustiva.

http://www.bioetica.org/index.htm Obre en una finestra nova

Bioètica, Drets humans, Ciutadania, Ètica


m'agrada
4

Bioetica: Web de Margarita Boladeras

Pàgina web elaborada per Margarita Boladeras, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de Barcelona. Dóna accés a recursos de gran qualitat (especialment presentacions) i que tracten la biòetica en diversos àmbits: medi ambient i sostenibilitat, reproducció humana assistida, genètica, clonació, filosofia, trasplantaments d'òrgans, eutanàsia, investigació biomèdica... Tots d'interès actual.

http://www.bioeticanet.info/ Obre en una finestra nova

Bioètica, Drets humans, Ciutadania, Ètica


m'agrada
5

El Web de les Ciències Socials: recursos d’Internet per a les ciències socials

Excel·lent pàgina web i de fàcil consulta elaborada pel professor Andreu Guiu i Puyol. Aquest lloc web pretén ser una porta d'accés als recursos que la xarxa Internet ofereix a professors i estudiants de les Ciències Socials. Ofereix l'enllaç cap a recursos de geografia, història, història de l’art, sociologia, filososfia, religions i laicisme, antropologia, folklore, ciutadania i drets humans i també exemples de treballs de recerca.

http://www.xtec.es/~aguiu1/socials/index0.htm Obre en una finestra nova

Mitologia, Història de l\'art, Societat, Religió, Psicologia, Filosofia, Art, Drets humans, Ciutadania, Treballs de recerca, Història, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.