Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cristianisme al camp MATERIA

Recursos trobats: 11

Mostrant resultats: 15

1

BEC: Biblioteca Electrónica Cristiana

La biblioteca electrònica de Vida y Espiritualidad Multimedios (la biblioteca catòlica virtual més gran en espanyol) és una font d'informació sobre la fe de l'església. El seu objectiu és difondre la figura de Crist a través dels mitjans de comunicació tot aprofitant les tecnologies de la informació. Conté articles sobre sagrades escriptures, família, història, filosofia, teologia, tecnologia... i un interessant recull de textos sobre patrística. Molts d'aquests textos són complets i tots disponibles en castellà. Ofereix també una selecció d'enllaços.

http://www.multimedios.org/ Obre en una finestra nova

Cristianisme, Religió


m'agrada
2

Biblia On-Line

Secció del portal Pastoral Jesuitas, mantingut per Pastoralsj.Org, que dóna accés directe a una versió electrònica de la Bíblia de la qual es poden cercar passatges i textos i obtenir-ne còpies digitals.

http://www.pastoralsj.org Obre en una finestra nova

Cristianisme, Religió, Bíblia


m'agrada
3

Conferencia Episcopal Española

Portal de la Conferència Episcopal Espanyola que conté documents oficials de l’Església, monogràfics sobre temes d’actualitat segons la seva doctrina, estadístiques, calendari litúrgic i les diverses diòcesis de l'estat.

http://www.conferenciaepiscopal.es/ Obre en una finestra nova

Cristianisme, Religió


m'agrada
4

Die Bibel, Martin Luther translation

Bíblia electrònica traduïda per Martí Luther que permet la consulta de diferents passatges. Destinada a usos escolars. Íntegrament en alemany, tot i que els formularis de cerca estan en anglès.

http://quod.lib.umich.edu/l/luther/ Obre en una finestra nova

Cristianisme, Religió, Bíblia


m'agrada
5

Enciclopedia Católica

Enciclopèdia que correspon a la versió castellana de la Catholic Encyclopedia i que conté fins a 3.000 entrades que defineixen els conceptes bàsics i més destacats del catolicisme. D'altra banda és també la versió electrònica de l'original impresa en castellà, la qual consta de 15 volums i de més de 12.000 articles.

http://ec.aciprensa.com/wiki Obre en una finestra nova

Cristianisme, Religió


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.