Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Dansa al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Artezblai.com

Portal de la Diputació Foral de Biscaia que està dedicat a les arts escèniques. Conté tota l'agenda teatral i d'altres espectacles que es duen a terme i moltes seccions dedicades a la música, la dansa, la lectura o els titelles. També consta d'una secció d'enllaços i un fòrum per a l'intercanvi d'informació. Dóna accés a Artez, la revista sobre arts escèniques i a la llibreria Yorick.

http://www.artezblai.com/ Obre en una finestra nova

Arts escèniques, Dansa, Teatre, Música, Art


m'agrada
2

Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques

Pàgina web del Centre de Documentació i Museu de les Arts escèniques de l’Institut del Teatre que dóna accés a molts documents sobre teatre, dansa, circ, òpera, titelles... Entre els recursos disponibles destaquen la base de dades d'imatges de les diverses col•leccions del MAE, les exposicions organitzades per la institució, l’hemeroteca on es recullen notícies publicades a la premsa , o una completa selecció de recursos sobre arts escèniques disponibles a Internet.

http://www.cdmae.cat/ Obre en una finestra nova

Arts escèniques, Teatre, Dansa, Òpera, Titelles, Circ


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.