Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Dret al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

Conceptos básicos del Derecho

Curs de dret vinculat al portal Conocimientosweb.net. Per accedir als apunts d'introducció al dret cal registrar-se, tot i que són gratuïts.

http://www.mailxmail.com/curso/excelencia/derecho/toc.htm Obre en una finestra nova

Dret


m'agrada
2

ConocimientosWeb.net

Pàgina web definida com el portal de l'educació no formal que ofereix molts enllaços cap a portals interessants i gratuïts. També dóna accés a ensenyaments en línia de pagament. La varietat de recursos que ofereix és molt gran i de moltes matèries: ciències socials, política, cuina, dret, eduació, electricitat, informàtica, idiomes, medicina, salut, economia, turisme...

http://conocimientosweb.net/portal/ Obre en una finestra nova

Salut, Economia, Idiomes, Medicina, Política, Educació, Dret, Editorials, Obra general


m'agrada
3

Dret

Recull selectiu i ben estructurat d'enllaços a fonts jurídiques en línia mantingut per la biblioteca de la UPF (Universitat Pompeu Fabra). Dóna accés a recursos sobre legislació especialitzada, internacional, accés als diaris oficials de les comunitats autònomes, organismes relacionats...

http://www.upf.edu/bibtic/guies/indexdret.html Obre en una finestra nova

Dret, Legislació


m'agrada
4

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
5

Eixamplíada

Portal que recull recursos en línia sobre diverses disciplines: música, literatura, política, filosofia, lingüística, ciències naturals, educació, lleure, societat, medicina, mecànica, religió, art, cultura, història, dret, geografia, llibres, premsa, informàtica, mitjans de comunicació... Ofereix molta informació de cada una d'elles. D'altra banda, també conté un diccionari de citacions i un gestor de diccionaris. Disposa d'un cercador per autor i tema.

http://eixampliada.com/index.html Obre en una finestra nova

Periodisme, Ciències naturals, Mecànica, Societat, Informàtica, Idiomes, Religió, Filosofia, Literatura, Música, Medicina, Art, Política, Educació, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.