Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Drets humans al camp MATERIA

Recursos trobats: 29

Mostrant resultats: 15

1

Amnistía Internacional

Portal de l'organització Amnistia Internacional que ofereix tota la informació relativa a aquesta entitat i els projectes que duu a terme. Consta d'una secció amb les notícies més destacades i explica com s'hi pot prendre part. Hi ha una secció dedicada al jovent titulada "Hazte activista de Derechos Humanos" per als joves que vulguin col·laborar en la seva tasca.

http://www.es.amnesty.org/ Obre en una finestra nova

Ajuda humanitària, Drets humans


m'agrada
2

AulaIntercultural: El portal de la educación intercultural

Portal d'educació intercultural mantingut per FETE-UGT que té com a prioritat avançar en l’educació en pro del respecte i la convivència entre les diferents cultures creant espais lliures de violència i lluitant contra la discriminació per raons econòmiques, culturals o de sexe. Destinat principalment a professors. Conté molts materials de gran interès accessibles des de "Eines didàctiques", Biblioteca digital", "Segones llengües" i "Racisme i xenofòbia".

http://www.aulaintercultural.org/ Obre en una finestra nova

Racisme, Drets humans, Ciutadania


m'agrada
3

Bioética.org

Pàgina web creada per Teodora Zamudio amb la col·laboració d'un grup d'experts. La seva intenció és proporcionar materials útils i vàlids per a la construcció d'una societat universal, justa i respectuosa amb la diversitat humana. Amb aquesta finalitat allotja pàgines web i continguts d'institucions i projectes que comparteixin els mateixos objectius. Possibilitat d'aportar col·laboracions. Ofereix una selecció d'enllaços molt completa i exhaustiva.

http://www.bioetica.org/index.htm Obre en una finestra nova

Bioètica, Drets humans, Ciutadania, Ètica


m'agrada
4

Bioetica: Web de Margarita Boladeras

Pàgina web elaborada per Margarita Boladeras, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de Barcelona. Dóna accés a recursos de gran qualitat (especialment presentacions) i que tracten la biòetica en diversos àmbits: medi ambient i sostenibilitat, reproducció humana assistida, genètica, clonació, filosofia, trasplantaments d'òrgans, eutanàsia, investigació biomèdica... Tots d'interès actual.

http://www.bioeticanet.info/ Obre en una finestra nova

Bioètica, Drets humans, Ciutadania, Ètica


m'agrada
5

Childsoldiers.net

Portal de l'organtizació Childsoldiers o Kindsoldaten (en alemany) que lluita contra el reclutament d'infants com a soldats dels exèrcits dels països del tercer món que estan en situació de guerra. Des del portal es pot llegir testimonis de nens afectats, accedir als projectes de l'entitat i col·laborar amb la seva tasca. Íntegrament en anglès.

http://www.childsoldiers.net/ Obre en una finestra nova

Maltractaments, Infància, Drets humans


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.