Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Educació secundària al camp MATERIA

Recursos trobats: 8

Mostrant resultats: 15

1

Anillo educativo

Portal creat per Anillo educativo, una associació de diversos llocs web dedicats a les diferents assignatures de secundària (ESO), batxillerat o cicles formatius. Les webs recopilades i a les que dóna accés tracten de filosofia, tecnologia, economia, llengua, història, ciències naturals i anglès.

http://anillo-educativo.boulesis.com/ Obre en una finestra nova

Educació secundària, Llengua anglesa, Ciències naturals, Economia, Filosofia, Tecnologia, Història


m'agrada
2

Blog de Biosfera

Blog creat per Juan Antonio Muñoz que forma part del Proyecto Biosfera (Ministerio de Educación, Política Social y Deporte), el qual està dedicat a oferir unitats didàctiques multimèdia i interactives per a l'ensenyament de la biologia i la geologia a l'ESO i el Batxillerat. Des del blog es volen difondre recursos centrats en la biosfera i recollir articles, experiències educatives, projectes i innovacions pedagògiques centrats en aquestes temàtiques.

http://recursos.cnice.mec.es/biosfera/blog/ Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biologia, Geografia


m'agrada
3

Buxaweb

Portal creat pel professor Julià Buxadera i Vilà. Ampli recull de recursos i de materials docents en matèria de ciències socials especialment adreçats als professors i estudiants d'ensenyament secundari. Destaquen els dossiers d'història contemporània amb cronologies, conceptes bàsics i bibliografia específica de cada període històric. Inclou multitud d'enllaços a organismes i recursos relacionats amb l'educació i informació útil sobre els itineraris de ciències socials de la ESO, el batxillerat i les Proves d'Accés a la Universitat així com tests per preparar les PAU .

http://www.buxaweb.com/ Obre en una finestra nova

Educació secundària, Ciències Socials, Història


m'agrada
4

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
5

EducaRed

Portal creat i mantingut per la Fundació Telefónica que es proposa fer d'Internet una eina d'innovació i formació pedagògica entre professors, pares i alumnes de primària, ESO, batxillerat i CFGM. Amb aquest objectiu, ofereix molts recursos educatius, un cercador de recursos, software i webs educatius, recursos didàctics, etc.

http://www.educared.org/global/educared/ Obre en una finestra nova

Educació Secundària


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.