Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Efemèrides al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Anuaris.cat

Portal que reuneix les notícies de l'actualitat periodística dels Països Catalans any rera any des de 1994. S'hi poden trobar articles de fons, notícies i un recull de recursos audiovisuals format per una gran quantitat d'imatges i vídeos. Permet cercar la informació de diferents maneres: per any, per paraula clau, per personatge, indrets geogràfics... Tot força ben estructurat. Informació periodística extreta d’ Avui, El Periódico de Catalunya i Televisió de Catalunya.

http://www.anuaris.cat Obre en una finestra nova

Efemèrides, Notícies, Societat, Cultura, Esports, Economia


m'agrada
2

Earth Calendar

Pàgina web creada per Earth Calendar que recull efemèrides festives a nivell mundial. És consultable per dates, països, religions, fases de la lluna, i el dia actual. Íntegrament en anglès.

http://www.earthcalendar.net/ Obre en una finestra nova

Efemèrides


m'agrada
3

Kronobase: la chronologie universelle

Cronologia que ha dut a terme l'empresa Kronobase. Es caracteritza per ser universal i lliure. Es pot cercar les efemèrides per data, any, tema (paraula clau) o per període històric. Fàcil d'utilitzar. Íntegrament en francès.

http://www.kronobase.org/ Obre en una finestra nova

Efemèrides, Història


m'agrada
4

[Efemèrides]

Portal de l'enciclopèdia Viquipèdia a través del qual es pot aconseguir un bon llistat de dades i esdeveniments tot escrivint el número de l’any al cercador de la pàgina principal. Els resultats obtinguts seran: equivalències a altres calendaris, esdeveniments mes per mes, art i literatura, esports, ciència i tecnologia, naixements, defuncions, cinema, música, premis Nobel. En el cas de la Viquipèdia en català es potencien les efemèrides vinculades especialment al món de la cultura catalana: esdeveniments, naixements, necrològiques, festes i commemoracions. El mateix és vàlid per cada idioma en què és consultable la Wikipedia.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada Obre en una finestra nova

Enciclopèdies, Efemèrides, Història


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.