Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Europa al camp MATERIA

Recursos trobats: 5

Mostrant resultats: 15

1

EUREL: religions in Europe

Portal elaborat per les institucions SDRE, PRISME i GSRL que ofereix informacions sociològiques, legals, jurídiques, estadístiques i històriques sobre les religions a Europa. Disponible en francès i en anglès.

http://www.eurel.info Obre en una finestra nova

Europa, Religió


m'agrada
2

Europarc España

Portal de l'organització Europarc a l'estat espanyol en la qual hi participen les institucions implicades en la planificació i la gestió dels espais naturals protegits del territori. És també un fòrum professional per a la discussió i plantejament de noves propostes per la millora d'aquests espais (més de 1.500 a Espanya amb una superfície superior als 6M d'hectàrees).

http://www.redeuroparc.org/ Obre en una finestra nova

Espais naturals protegits, Europa, Naturalesa


m'agrada
3

Europarc: the voice of Europe’s pritected areas

Portal de la Federació de Parcs Naturals i Nacionals d'Europa (EUROPARC), una ONG europea creada el 1973 que té com a objectiu donar suport i fomentar l'espectre complet d'espais protegits essencials a Europa. Aquest portal és el mitjà de difusió del treball que està duent a terme l'organització, ja que té una afiliació repartida per països de tot el món. Posa els seus projectes a disposició dels visitants i ofereix informació corporativa.

http://www.europarc.org/home/ Obre en una finestra nova

Espais naturals protegits, Europa, Naturalesa


m'agrada
4

Global gateway : world culture & resources

Portal creat per la Library of Congress dels EUA amb recursos molt diversos sobre cada país del món. Aprofitant el ric fons de la biblioteca i els recursos disponibles a Internet, ofereix informació ( guies temàtiques,bases de dades, vídeos, col·leccions digitals, exposicions...) sobre cada país del món. Hi destaca la secció Portals of the world on de forma senzilla podem consultar l'index alfabètic dels països amb les guies d’investigació i les bases de dades electròniques associades a cada país. Recurs molt extens i útil íntegrament en anglès.

http://international.loc.gov/intldl/intldlhome.html Obre en una finestra nova

Àfrica, Amèrica Llatina, Àsia, Estats Units, Europa, Oceania, Biblioteques digitals


m'agrada
5

Historic Cities

Portal resultat d'un projecte cartogràfic dut a terme per la Hebrew University of Jerusalem i la Jewish National & University Library. Ofereix mapes, bibliografia, documents, llibres i altres materials rellevants relacionats amb el passat, el present i el futur de les ciutats històriques del continent europeu. El material cartogràfic correspon és antic i magnífic. Les cerques es poden fer pel nom de les ciutats. Íntegrament en anglès.

http://historic-cities.huji.ac.il/ Obre en una finestra nova

Europa, Cartografia, Toponímia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.