Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Filosofia al camp MATERIA

Recursos trobats: 34

Mostrant resultats: 15

1

Anillo educativo

Portal creat per Anillo educativo, una associació de diversos llocs web dedicats a les diferents assignatures de secundària (ESO), batxillerat o cicles formatius. Les webs recopilades i a les que dóna accés tracten de filosofia, tecnologia, economia, llengua, història, ciències naturals i anglès.

http://anillo-educativo.boulesis.com/ Obre en una finestra nova

Educació secundària, Llengua anglesa, Ciències naturals, Economia, Filosofia, Tecnologia, Història


m'agrada
2

BUBL LINK

Catàleg de recursos electrònics accessibles per internet elaborat pel Centre de Recerca per Biblioteques Digitals de la Universitat Strathclyde de Glasgow. Els recursos seleccionats tracten totes les àrees del coneixement: astronomia, biologia, informàtica, enginyeria, farmàcia, economia, educació, llengües, humanitats, ciències socials, psicologia... Es poden fer cerques per classificació de Dewey, matèria, països o tipus de document. Estructura molt ben definida i molt clara. Íntegrament en anglès.

http://bubl.ac.uk/ Obre en una finestra nova

Religió, Psicologia, Filosofia, Literatura, Art, Ciència i tecnologia, Història, Geografia, Obra general


m'agrada
3

Cibernous: filosofía en la red, mapa y territorio de la filosofia

Portal creat per Elena Diez de la Cortina dedicat a la filosofia que va ser premiat pel CNICE l'any 2000. Disposa de diversos fòrums per a l'intercanvi d'informacions i debats, una cronologia per al seguiment de la història de la filosofia, eines per a l'aprenentatge i pràctica de la lògica, dades de molts autors destacats en aquest camp, un glossari de termes, temaris de diferents nivells i una bona selecció d'enllaços relacionats amb la matèria.

http://www.cibernous.com/ Obre en una finestra nova

Lògica (Filosofia), Filosofia, Lèxic


m'agrada
4

Diccionario filosófico

Diccionari de filosofia integrat al portal Proyecto Filosofia en español creat per Pelayo García. El seu propòsit consisteix en recollir tot el conjunt d'idees que constitueixen el materialisme filosòfic. Permet cercar els termes alfabèticament o per una classificació temàtica de conceptes. Inclou més de 650 termes relacionats amb aquesta branca de la filosofia.

http://filosofia.org/filomat/ Obre en una finestra nova

Materialisme (Filosofia), Filosofia, Lèxic


m'agrada
5

Edu365.cat

Portal creat pel Departament d'Educació de la Generalitat que conté recursos en línia de diferents matèries (filosofia, música, salut, meteorologia, etc.) d'accés gratuït i orientats al batxillerat (en alguns casos cal registrar-se). Destaca una secció dedicada als treballs de recerca que proposa temes, ofereix tutories virtuals i dóna les bases per a l'elaboració del projecte.

http://www.edu365.cat/batxillerat/index.htm Obre en una finestra nova

Història de l\'art, Salut, Filosofia, Música, Treballs de recerca, Obra general


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.