Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Formació al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

Anuari estadístic de Catalunya

Secció del portal de l'Idescat que consisteix en una publicació anual (des de 1985) que inclou dades estadístiques bàsiques sobre Catalunya. Els capítols principals són: territori i medi ambient, població, treball, economia, agricultura, indústria, comerç, turisme, transports, habitatge, ensenyament, cultura, sanitat, serveis socials, justícia i altres. Cada capítol se subdivideix en matèries més específiques. Al final de l'obra, dos índexs alfabètics de matèries de definicions. També es publica en paper.

http://www.idescat.net/cat/idescat/publicacions/anuari/ Obre en una finestra nova

Transports, Demografia, Catalunya, Formació, Universitats, Agricultura, Comerç, Economia, Turisme, Política, Cultura, Estadística, Geografia


m'agrada
2

Curso de mecanografia gratis por Internet

Curs de mecanografia en línia i gratuït. Consisteix en 27 lliçons guiades i interactives per a un aprenentatge progressiu i amb bons resultats. Cal estar registrat (també gratuïtament) per poder-s'hi apuntar.

http://www.cursomeca.com/ Obre en una finestra nova

Mecanografia, Formació


m'agrada
3

emagister.com: la guia inteligente de formación

Pàgina web de l'empresa Emagister, que es dedica als negocis. Tot i tenir un caire molt comercial, ofereix informació sobre milers de cursos i estudis que es poden realitzar en àmbits molt diversos: informàtica, esports, administració d'empreses, qualitat, hosteleria i turisme... És especialment interessant l’apartat de cursos gratis.

http://www.emagister.com/cursos-gratis/ Obre en una finestra nova

Cursos, Formació


m'agrada
4

Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado

Portal creat per l'INTEF (Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado) i el Ministeri de Cultura, destinat al professorat que conté informació referent a formació dels professors (cursos), recursos educatius per al professorat i també per a la comunitat educativa en general (nens, joves, pares i persones adultes). A més a més, també ofereix una selecció d'enllaços a altres recursos educatius accessibles a través de la xarxa Internet. Conté informació interessant per actualitzar-se a l'epígraf INTEF informa.

http://www.ite.educacion.es/ Obre en una finestra nova

Formació, Educació


m'agrada
5

InterCampus: recursos para la docencia y la investigación superior

Secció del portal EducaRed destinada a professorat universitari que es centra en la docència i la investigació superiors. Es defineix com una plataforma docent que permet gestionar, crear i desenvolupar treballs d'investigació, màsters, seminaris, cursos, etc. i proporciona un punt de trobada entre els membres dels diferents grups de treball que hi estan inscrits. Ofereix recursos per a la formació i l'educació (didàctics) i accés a diverses comunitats virtuals.

http://www.educared.net/mespana_intercampus/home_49__esp_1__.html Obre en una finestra nova

Formació, Docència, Universitats, Educació superior, Educació


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.