Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Fotografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 18

Mostrant resultats: 15

1

Africaclub

Portal creat per José Francisco Ortega sobre art tradicional africà. El contingut de la pàgina el recull el propi autor durant els seus viatges al continent africà, durant els quals compra objectes d'art propis d'allà i els ven posteriorment al seu magatzem de Segòvia. La pàgina web és el catàleg d'obres que té en aquest espai i una exposició de les fotografies que realitza durant les seves expedicions.

http://www.africaclub.com/ Obre en una finestra nova

Àfrica, Fotografia, Art, Geografia


m'agrada
2

Alex Wild Photography

Col·lecció de fotografies d’entomologia (branca de la zoologia que estudia els insectes) preses pel professor de biologia nord-americà Alex Wild, que conté remissions a altres pàgines seves i molts enllaços. Els insectes estan agrupats per espècies i les consultes es poden fer pel nom científic dels insectes. Íntegrament en anglès.

http://www.alexanderwild.com/ Obre en una finestra nova

Insectes, Fotografia, Animals


m'agrada
3

ArteInformado: información para disfrutar del arte

Portal que recull informació sobre el mercat de l'art tant per als experts en aquest camp com altres professionals no especialitzats que s'interessen en la compra d'obres d'art. Tot i ser una pàgina comercial informa sobre centenars d’artistes contemporanis difícilment localitzables a museus. Les cerques poden fer-se per artistes amb il.lustracions de la seva obra, per galeries o per notícies. També a partir de les diferents tècniques o per provícies. Hi ha una secció dedicada a enllaços.

http://www.arteinformado.com/ Obre en una finestra nova

Vídeo, Escultura, Fotografia, Pintura, Art


m'agrada
4

Comunicació audiovisual

Portal que ofereix una selecció de bons recursos sobre comunicació audiovisual seleccionats per la biblioteca de la Universitat de Lleida. Les tipologies documentals són molt diverses: catàlegs, bases de dades, diccionaris, enciclopèdies, llibres electrònics, revistes electròniques, serveis de sumaris i d'alerta, premsa, literatura grisa, portals, cercadors, arxius o bancs d'imatges.

http://www.guiesieinessbd.udl.cat/joomla/index.php/guies-tematiques-/42-comunicacio-audiovisual/78-comunicacio-audiovisual Obre en una finestra nova

Fotografia, Periodisme, Comunicació


m'agrada
5

Enciclopedias y diccionarios electrónicos: arte

Portal elaborat per la biblioteca de la Universitat de Sevilla que recull enciclopèdies, diccionaris, anuaris i directoris sobre belles arts en línia i impresos, incloent: arquitectura, art, color, conservació i restauració, dibuix, fotografia, música, numismàtica, orfebreria i joieria, pintura i simbolisme.

http://bib.us.es/guiaspormaterias/ayuda_invest/bellas_artes/gpm_dic01bx.htm Obre en una finestra nova

Arquitectura, Fotografia, Pintura, Història de l\'art, Música, Art


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.