Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Idiomes al camp MATERIA

Recursos trobats: 40

Mostrant resultats: 15

1

@ula de @utoaprendizaje

Portal d'una escola oficial d'idiomes de Madrid que recull recursos útils per a l'aprenentatge de totes les llengües que ofereix (alemany, danès, euskera, gallec, italià, portuguès, àrab, finès, grec modern, japonès, romanès, català, anglès, neerlandès, rus, xinès, castellà, francès, irlandès, polonès i suec).

http://www.eoidiomas.com/aulautoaprendizaje/enlacesinternet.html Obre en una finestra nova

Lingüística, Idiomes


m'agrada
2

BBC mundo.com

Secció del portal de la BBC dedicada a la difusió de l’actualitat política, cultural i científica amb el prestigi d'aquest organisme. Ofereix contingut molt interessant i consultable en moltes llengües. Alguns dels temes que tracta són: economia, cultura, ciència i tecnologia, societat, idiomes, etc.

http://news.bbc.co.uk/hi/spanish/specials/newsid_6322000/6322121.stm Obre en una finestra nova

Societat, Economia, Idiomes, Tecnologia, Ciència i tecnologia, Cultura


m'agrada
3

Centre de recursos de llengües estrangeres

Portal del Centre de Recursos de Llengües Estrangeres (CRLE) del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Una de les seves funcions consisteix en posar a disposició dels professors una selecció de materials relacionats amb l'ensenyament de llengües estrangeres als diferents nivells educatius. Hi ha una interessant llista de recursos en línia.

http://phobos.xtec.cat/pluriling/recursos.html Obre en una finestra nova

Idiomes, Educació


m'agrada
4

ConocimientosWeb.net

Pàgina web definida com el portal de l'educació no formal que ofereix molts enllaços cap a portals interessants i gratuïts. També dóna accés a ensenyaments en línia de pagament. La varietat de recursos que ofereix és molt gran i de moltes matèries: ciències socials, política, cuina, dret, eduació, electricitat, informàtica, idiomes, medicina, salut, economia, turisme...

http://conocimientosweb.net/portal/ Obre en una finestra nova

Salut, Economia, Idiomes, Medicina, Política, Educació, Dret, Editorials, Obra general


m'agrada
5

Diccionarios en línea

Portal creat per l'editorial Larousse que conté diccionaris accessibles en línia que donen la traducció dels termes que es cerquen en llengües estrangeres: portuguès, italià, alemany, francès i anglès. També en gallec, català i euskera. De manera gratuïta només es poden fer 25 consultes. Cal subscriure's per poder-lo fer servir amb més freqüència.

http://www.diccionarios.com/ Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.