Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Il·ustració al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Círculo del cómic

Portal que recull informació referida als còmics donant accés al Museu del còmic i a Bonamic, dos portals que recullen més dades sobre aquest gènere a Espanya i per aprendre a dibuixar, respectivament.

http://www.delcomic.es/ Obre en una finestra nova

Il·ustració, Còmics


m'agrada
2

Copyright expired.com: early image website

Portal que consta d'una galeria d'imatges que presenta una ingent col·lecció d'il·lustracions d’animals i altres éssers prehistòrics extretes de fonts molt diverses i fetes abans de 1923. Consta d'índexs alfabètics pel nom de les espècies que faciliten l’accés a cada una de les representacions. Íntegrament en anglès.

http://www.copyrightexpired.com/earlyimage Obre en una finestra nova

Il·ustració, Animals, Història


m'agrada
3

No Knock Room: an open door to contemporary art

Portal d'art contemporani que es proposa donar a conèixer artistes emergents i dissenyadors de les diverses tendències de l’art actual. Interessant per obtenir informació i captar la ideaologia de les darreres tendències en art del moment. També conté vídeos, una selecció d'enllaços relacionats i una galeria d'imatges amb les obres d'artistes rellevants que treballen en fotografia, pintura, il·lustració i escultura. Íntegrament en anglès.

http://www.noknockroom.com Obre en una finestra nova

Il·ustració, Escultura, Fotografia, Pintura, Art


m'agrada
4

Old Book Art

Portal creat amb l'objectiu de facilitar l’accés a il·lustracions artístiques (dibuixos, mapes, retrats...) lliures de drets d'autor que han estat escanejades de llibres i documents antics públics o privats. Disposa d'unes 3.200 imatges en alta resolució que s'actualitzen regularment. Consta d'una petita classificació que agrupa tots els materials: atles i mapes, infantils, història, literatura i poesia, història natural, llocs i viatges, etc. Ofereix també enllaços relacionats. Íntegrament en anglès.

http://www.oldbookart.com/ Obre en una finestra nova

Il·ustració, Fotografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.