Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Jocs al camp MATERIA

Recursos trobats: 5

Mostrant resultats: 15

1

Acanomas: juegos tradicionales, entretenimentos e información

Portal creat per Acanomas Networks que conté informació i entreteniment basant-se amb jocs tradicionals, pensat per recuperar i difondre l'ús d'aquests jocs i per unir persones d'arreu del món. Va néixer a Argentina i actualment és líder a Amèrica Llatina: el visiten milers d'usuaris de parla hispànica. L'any 2003 va ser guardonat amb el premi Mate.ar al millor lloc web argentí de la categoria "Entretenimientos y Juegos".

http://www.acanomas.com/Acanomas.htm Obre en una finestra nova

Etnografia, Jocs, Folklore, Antropologia, Cultura


m'agrada
2

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
3

Games for the brain

Portal que conté una trentena de jocs gratuïts de tipologies diferents per a exercitar les neurones fent memòria i pensant. Hi ha escacs, dames, sudokus, buscamines, trencaclosques, reversi, mahjongg, solitari, mots encreuats en anglès, endevinalles... Tots disponibles en castellà menys alguns mots encreuats que estan únicament en anglès.

http://www.gamesforthebrain.com/ Obre en una finestra nova

Escacs, Jocs


m'agrada
4

Supersaber.com: estudiar y jugar

Portal creat per Supersaber l'any 2002 que conté jocs que pretenen contribuir en l'aprenentatge de matemàtiques, ciències naturals, gramàtica i ortografia castellana i animals a través de les aventures del Senyor Pi. Dóna la possibilitat de registrar-se tot i que no és necessari per poder participar en els jocs.

http://supersaber.com/ Obre en una finestra nova

Jocs, Animals, Ciències naturals, Matemàtiques, Llengua castellana


m'agrada
5

Zumo de neuronas

Portal creat per Ignacio Martín que recull endevinalles, jocs de lògica, d'enginy i de matemàtiques. A més a més hi ha: trencaclosques de paper, màgia matemàtica, simuladors de jocs, il·lusions òptiques, figures impossibles, tests d'intel·ligència, curiositats i un llistat d'enllaços.

http://www.juegosdelogica.com/ Obre en una finestra nova

Jocs, Percepció (Psicologia), Matemàtiques, Psicologia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.