Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Lèxic al camp MATERIA

Recursos trobats: 47

Mostrant resultats: 15

1

ArtLex: art dictionary

Diccionari en línia sobre art per a artistes, col·leccionistes, estudiants i professors que formen part del món de l'art (producció, crítica, història...). Conté les definicions de més de 3.600 termes bàsics d'aquest àmbit i moltes imatges de suport. Algunes entrades tenen enllaços a articles; algunes imatges es poden copiar. Hi ha també accés al bloc ArtLex Daily. Recurs íntegrament en anglès,però senzill d'utilitzar i molt divulgatiu.

http://www.artlex.com Obre en una finestra nova

Art, Lèxic


m'agrada
2

Biblioteca terminològica

Directori de diccionaris especialitzats en llengua catalana que manté el Centre de Terminologia TERMCAT. Les disciplines que s'hi contemplen representen tots els camps del coneixement. Inclou obres impreses i en línia. Es poden cercar per matèria, títol o autor.

http://www.termcat.es/biblioteca/entra.html Obre en una finestra nova

Lèxic, Transports, Seguretat, Arqueologia, Pedagogia, Agricultura, Alimentació, Sociologia, Matemàtiques, Psicologia, Literatura, Química, Turisme, Antropologia, Política


m'agrada
3

Cercaterm

Diccionari de neologismes i terminologia especialitzada en català creat i mantingut pel TERMCAT, Centre de Terminologia. De cada paraula es dóna la traducció a l'anglès, castellà i francès, la definició i l'àmbit temàtic a què pertany. Es pot cercar per paraula (en qualsevol llengua) o per matèries. La Neoloteca és un diccionari en línia de termes normalitzats pel TERMCAT.

http://www.termcat.cat Obre en una finestra nova

Lèxic, Llengua catalana,


m'agrada
4

Cibernous: filosofía en la red, mapa y territorio de la filosofia

Portal creat per Elena Diez de la Cortina dedicat a la filosofia que va ser premiat pel CNICE l'any 2000. Disposa de diversos fòrums per a l'intercanvi d'informacions i debats, una cronologia per al seguiment de la història de la filosofia, eines per a l'aprenentatge i pràctica de la lògica, dades de molts autors destacats en aquest camp, un glossari de termes, temaris de diferents nivells i una bona selecció d'enllaços relacionats amb la matèria.

http://www.cibernous.com/ Obre en una finestra nova

Lògica (Filosofia), Filosofia, Lèxic


m'agrada
5

Clave: diccionario de uso del español actual

Diccionari de definicions del castellà elaborat pel grup editorial SM. A més de la cerca per paraules, es pot buscar per les arrels i pels finals dels termes. Es pot fer servir l'asterisc (*) com a caràcter de trucament: si es busca "dese*ainar" es recupera "desenvainar". L'obra també està disponible en paper i en CD-ROM.

http://clave.librosvivos.net/ Obre en una finestra nova

Lèxic, Llengua castellana


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.