Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Literatura castellana al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Diccionario de autores

Secció d'un portal creat i mantingut per la Cátedra Miguel Delibes que recull vida, obra i premis d'autors espanyols contemporanis (actius l'any 2000) que hagin escrit en castellà o en alguna altra llengua de l'estat i que s'hagin traduït. En alguns casos també es proporciona una adreça de correu electrònic de contacte i l'enallaç a la pàgina web personal de l'escriptor.

http://www.catedramdelibes.com/diccionario.php Obre en una finestra nova

Biografies, Escriptors, Literatura castellana, Espanya


m'agrada
2

Escritoras.com: información sobre escritoras y sus libros

Recull de biografies mantingut pel grup escritoras.com que recull totes les dones escriptores de l'estat espanyol i en dóna la seva vida i les seves obres. És consultable per cognom, nom o pseudònim de cada una d'elles.

http://www.escritoras.com/escritoras/ Obre en una finestra nova

Escriptores, Literatura castellana, Dones, Literatura catalana


m'agrada
3

Premios literarios

Portal d'àmbit estatal que ofereix diferents serveis relacionats amb premis literaris en llengua espanyola, funcionant com una comunitat virtual d'escriptors que tenen en comú el fet de participar en concursos literaris. Ofereix serveis de lliure accés, altres d'ús exclusiu per als subscriptors i també alguns per a entitats convocadores de premis.

http://www.premiosliterarios.com/ Obre en una finestra nova

Premis, Literatura castellana, Llengua castellana


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.