Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Museologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 11

Mostrant resultats: 15

1

AlMuseo.com: la teva web de museus

Portal sobre museus creat per Daniel Capitán per al seu projecte de fi de carrera de l'Escola Universitària d'Informàtica de Sabadell. Ofereix una relació alfabètica de museus i localitats, notícies relacionades amb la museologia i activitats previstes.

http://www.almuseo.com/ Obre en una finestra nova

Museologia


m'agrada
2

Artcyclopedia: the guide to Great Art on the Internet

Portal elaborat per Artcyclopedia Incorporation sobre art. Consta de tres cercadors amb els que es poden consultar artistes, obres i museus d'art. Íntegrament en anglès, tot i que les pàgines dels museus de l'estat espanyol estan en les seves llengües oficials. No hi ha gaires obres d'art del nostre àmbit geogràfic.

http://www.artcyclopedia.com/ Obre en una finestra nova

Art, Museologia


m'agrada
3

Directorio de museos de España

Directori de museus (de qualsevol titularitat) ubicats a Espanya que tinguin servei obert al públic elaborat pel Ministeri de Cultura. Es pot consultar per nom del museu, comunitat autònoma o província a la que pertany i tipus de museu.

http://directoriomuseos.mcu.es/ Obre en una finestra nova

Museologia


m'agrada
4

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
5

Els recursos educatius dels museus de Catalunya

Portal sobre museus que recull informació molt completa i molts enllaços a pàgines web relacionades i de museus d'altres comunitats autònomes de l'estat i internacionals i recursos educatius per a l'organització de visites escolars a museus. A més a més, enllaça a recursos de col·leccionisme.

http://www.xtec.es/~jgoni12/index.html Obre en una finestra nova

Museologia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.