Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Nutrició al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

A Cocinar

Portal dedicat als amants de la bona cuina i la bona taula que els ofereix una selecció de receptes, restaurants i bars de tapes destacats. També dóna accés a un llistat de monografies sobre gastronomia de diferents països, dietètica i nutrició. Ofereix també una selecció d'enllaços.

http://www.acocinar.com/ Obre en una finestra nova

Dietètica, Gastronomia, Alimentació, Nutrició


m'agrada
2

Comercio con justicia

Portal del Make Trade Fair en castellà que informa de la situació del comerç als països més desafavorits i fa una crida per al foment del comerç just. Ofereix estudis i testimonis del desenvolupament del comerç amb justícia.

http://www.maketradefair.com/es/index.htm Obre en una finestra nova

Dietètica, Comerç just, Alimentació, Comerç, Nutrició


m'agrada
3

El derecho a la alimentación

Portal de la FAO (Organització de les Nacions Unides per l'Agricultura i l'Alimentació) que col·labora en l'objectiu de garantir la seguretat alimentària per a tothom i assegurar que les persones tinguin accés regular a aliments de bona qualitat que els permetin portar una vida activa i saludable. Proporciona accés a documents programàtics bàsics.

http://www.fao.org/righttofood/index_es.htm Obre en una finestra nova

Dietètica, Agricultura, Alimentació, Nutrició, Drets humans


m'agrada
4

Fresh: recursos efectivos en salud escolar

Portal de la Unesco dedicat a temes relacionats amb els aliments i la nutrició, la higiene, la violència, les drogues, l'alcohol, el tabac i algunes malalties com la malària o el SIDA. Els conceptes fonamentals del marc FRESH són 4: Polítiques de salut escolar; Aigua, sanejament i entorn; Educació per la salut orientada a les habilitats i destreses; i, Serveis de salut basats en l'escola. Ofereix també alguns textos legals, entre els quals destaca la Declaració Universal dels Drets Humans.

http://portal.unesco.org/education/es/ev.php-URL_ID=35177&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html Obre en una finestra nova

Higiene, Aigua, Alimentació, SIDA, Salut, Nutrició, Educació


m'agrada
5

Guía de alimentación y salud

Portal de la Facultat de Ciències de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) que proporciona informació sobre diversos temes relacionats amb l'alimentació, la nutrició i la dietètica. Dirigit a usuaris interessats en la prevenció i tractament de malalties amb base nutricional. És molt correcte i presenta recursos de la temàtica relacionats amb embarassos, lactància, infància, adolescència, tercera edat, càncer, malalties cardiovasculars, diabetis i esport. També conté una selecció d'enllaços.

http://www.uned.es/pea-nutricion-y-dietetica-I/guia/ Obre en una finestra nova

Dietètica, Alimentació, Salut, Nutrició


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.